Beoordelingen van Kin Sushi Oegstgeest

Recente recensies

5.0
Petra
vandaag

Netjes op tijd, erg lekker

Steve
vandaag
Janette
gisteren
Daisy
22 september 2022

Echt overheerlijke sushi! Verse vis! Voor ons de volgende keer weer hier bestellen

Smit
18 september 2022

Fantastisch gegeten

Smit
18 september 2022

Super vers en heerlijke smaak

Henk van der Boog
18 september 2022

Prima van smaak en bezorging stipt op tijd

Willem Van Egmond
18 september 2022

Top sushi ga nooit meer ergens anders halen, vers en top

Rolanda
17 september 2022
Melanie
17 september 2022

Beste Kin, Wij bestellen altijd graag bij jullie sushi. Nu hebben wij gister sushi besteld en ben ik in verwachting. Ik vind het zo jammer dat jullie assortiment voor een zwangere niet Zo groot is. Daarom ben ik bang dat we toch verder gaan kijken waar een wat groter assortiment is wat er gegeten mag worden tijdens de zwangerschap. Ik hoop dat jullie hier wat mee gaan doen,,want dat zou echt geweldig zijn.. Succes, groeten Melanie

Rob Plomp
17 september 2022

Super vers en met liefde bereid

Trudy
16 september 2022
Edwin de Vries
16 september 2022

Zaten ietwat “taaie” stukken zalm in de poke bowl. Nigiri daarentegen helemaal goed.

José Cox
16 september 2022

Het was weer geweldig , zo vers .. mijn compliment 👌

Alice
16 september 2022

Zoals altijd super tevreden!

Mirjam
16 september 2022

Perfect op tijd en heerlijk gegeten

Yurien
11 september 2022

Heerlijk zoals altijd!

Judith
10 september 2022

Heerlijke sushi! Veel vulling en weinig rijst. Precies zoals het moet zijn.

Ronald
10 september 2022

Lkkr

Jpo
7 september 2022
Rutger van Bommel
6 september 2022

Voor het eerst besteld bij Kin Sushi. De Poke Bowls waren rijk gevuld en echt super vers. Bezorger keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lynn
5 september 2022

We halen bewust hier sushi, komen het speciaal halen omdat het echt de lekkerste is.

Aleksandra
4 september 2022

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
4 september 2022
Hogenboom
3 september 2022

De order werd helaas pas na 1,5 uur afgeleverd. Bevestiging Order 18:20 Ingeschatte bezorging 19:05 Uiteindelijke Levering 19:51 uur Om 19:26 gebeld voor navraag. Toezegging dat het om 19:30 de deur zou uitgaan

Jeroen
2 september 2022

Jammer dat jullie niet in Katwijk bezorgen want de sushi was echt geweldig!

Tessa
1 september 2022

Altijd heel erg lekker en vers. Deze bestelling kregen we iets extra (gratis) omdat we 5 punten hadden gespaard. Er werd rekening gehouden met onze allergie voor zalm en tonijn. Super!

Charlotte
31 augustus 2022
Anne van Ieperen
30 augustus 2022
Jacco
30 augustus 2022

Voor het eerst bij jullie besteld en wat hebben we er van genoten

Maxim de Bie
29 augustus 2022

Wederom kwaliteit sushi goede prijs en snel geleverd. Ik zou nog steeds graag Oshinko maki in het assortiment zien .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
28 augustus 2022

Superlekkere en verse sushi. Dragon roll.........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
28 augustus 2022

Super lekkere sushi. Het eten werd snel bezorgd en het zag er netjes uit. Dragonroll is een aanrader. Hier ga ik vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
28 augustus 2022

Super sushi!! Jammer dat ze niet bezorgen in katwijk

Mirjam
27 augustus 2022
Claudia Heemskerk
27 augustus 2022

Vandaag voor het eerst pokebowl besteld, gewoonweg heerlijk!!

Steve
27 augustus 2022
Robin
27 augustus 2022

We hebben weer super gegeten zoals gewoonlijk!!

Yumna Asaf
27 augustus 2022
Van Son
26 augustus 2022

Altijd heerlijke sushi

J v egmond
26 augustus 2022

Zoals gewoonlijk, weer een heerlijke maaltijd

Rolf van Mierlo
24 augustus 2022
AvM
24 augustus 2022

Heerlijke maaltijd en snelle bezorging. Netjes verpakt. Lekker verse vis en goede smaak.

Paulette
24 augustus 2022

Het was weer heerlijk en goed verzorgd.

Gaby
23 augustus 2022

Altijd heerlijk eten. Wij bestellen vaak de poke bowls en die zijn tot de rand toe gevuld. Vers en heerlijk van smaak, zalig!

Marion Vd Meij
21 augustus 2022
Annemieke
21 augustus 2022

Heel lekker en snel bezorgd. Wel wat aan de dure kant.

Tonny Nieuwstraten
21 augustus 2022

alles vers, perfect verzorgd!!

Mirte Jansen
20 augustus 2022

Heerlijk glutenvrije sushi gegeten, heel blij dat dat mogelijk is bij jullie!

A. Joekes
19 augustus 2022
Piet
18 augustus 2022

Wordt tijd dat jullie ook naar Katwijk komen

Melis
18 augustus 2022

Helemaal geweldig. Met 12 man heerlijk gegeten.

sanne
17 augustus 2022

Keer op keer bevalt het! super fijn en hele snelle bezorging.

Jd Zwaan
17 augustus 2022

Heerlijke sushi 🍣 zeker een aanrader!

Martijn
17 augustus 2022

Miste de zeewier bij sashimi. En de potjes gember mogen groter zijn.

User
17 augustus 2022

Rice was overcooked. It felt like eating usual rice with fish. No sushi test at all.

v. Delft
16 augustus 2022

Super lekker!

Corina de jager
16 augustus 2022

Alles wat we besteld hadden was heerlijk

Ronald
15 augustus 2022

De iets te late bezorging was geen probleem. Maar kwaliteit en smaak was voor het eerst in 10 bestellingen minder.

Petra
15 augustus 2022

Super lekker en goed op tijd

Ton
15 augustus 2022

Heerlijk verse sushi, bezorging snel en precies op de aangegeven tijd!😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Koolstra
14 augustus 2022

Precies op tijd stond de bezorger op de stoep! De sushi's waren erg lekker en zien er perfect uit; kortom de volgende keer bestellen wij weer bij jullie onze sushi's..

Antoinette
14 augustus 2022
Bri
14 augustus 2022

Wij hebben echt genoten! Heerlijk vers allemaal….. zeker voor herhaling vatbaar!!

Rinie van den Eijkel
14 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten,complimenten,

Ria
13 augustus 2022

Heerlijk gegeten, super service!

Jansen
13 augustus 2022

Keurig op tijd bezorgd zoals altijd en voortreffelijk gegeten.

FtH
13 augustus 2022

Top: de beste sushi, mooi weer en een biertje erbij! Genieten!

Dorien
12 augustus 2022
Rietje
12 augustus 2022
Irene Heikens
11 augustus 2022

Voor het eerst hier besteld, maar zeker niet voor het laatst; erg smakelijke en gevarieerde sushi. Keurig op tijd stond alles klaar

Ec
11 augustus 2022

Wel wat meer soja en wasabi bij de bestelling voortaan..

Anne Marie
11 augustus 2022
I van Gestel
11 augustus 2022
Mirjam
9 augustus 2022
Natasja Ruwaard
8 augustus 2022

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging! Echt een aanrader! 🍣👌

Willem Van Egmond
8 augustus 2022

Prijs kwaliteit erg goed, dankjewel voor jullie extra sushi, het was heerlijk. 5 sterren dik verdiend⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeroen
7 augustus 2022

Super verse sushi en alles netjes verpakt om mee te nemen !

Susanne Kuyt
7 augustus 2022

Haren in de sushi

Neil
5 augustus 2022

As always, great tasty quality food and quick service. But a big request!! We'd really LOVE if you could start offering Gyoza dumplings also!

Rosan
5 augustus 2022

Heerlijke pokebowl 👌🏼

Marjolijn
4 augustus 2022

Het eten is en blijft fantastisch. Kleine tip bij online bestellen:laat klanten invullen voor hoeveel personen de sushi is, dan geven jullie niet onnodig stokjes weg. En laat mensen aanvinken hoeveel/of ze soya saus en/of wasabi willen (natuurlijk wel max 1 flesje potje per gerecht) wij houden meestal veel over.

Peter Wertheimer
4 augustus 2022
Eline Smit
4 augustus 2022

bezorger kwam 25 later dan wat eerst werd aangegeven.

Bas
3 augustus 2022

de beste sushi uit de regio.

Marielle
1 augustus 2022

Top tent!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
31 juli 2022

Geweldig lekker!! Altijd top kwaliteit. Genieten 😊

Marc Heederik
31 juli 2022

Zoals altijd top!

José
31 juli 2022

Goed gegeten, fantastisch vers!

Aukje meppelink
31 juli 2022
Christy
30 juli 2022
Paul Breet
30 juli 2022

De PokeBowl met.krokante kip was weer lekker, de PokeBowl met garnalen had een veel te zoete saus. Vreemd want beide zouden dezelfde saus moeten hebben?! Kost een sterretje.

Steve
30 juli 2022

Altijd lekker en goed

Bart Heemskerk
29 juli 2022
Tom Devilee
29 juli 2022
AR
29 juli 2022

Super lekker en super service en snel afgeleverd

Rob Plomp
28 juli 2022

Kwaliteit en hygiëne top en eten vers. Probeer de lat hoog te houden👍

Reinier Geurts
27 juli 2022

Gewoon perfect en altijd binnen de tijd besteld.

Petrouchka Jansen
27 juli 2022

Mooi op tijd én heerlijke sushi! Aanrader.

Tineke Bekooij
27 juli 2022

Heb weer een Poke Bowl Tempura Ebi gehaald, omdat hij de eerste keer zo lekker was. Maar wat viel hij nu tegen. Lag niet aan de ingrediënten want die waren weer mooi vers. Maar alles was overheersend zoet. Veel te zoet. Foutje van de kok? Jammer hoor. Was zo lekker de eerste keer.

Anja van der Putten
27 juli 2022

Was zo als altijd verrukkelijk- carpaccio is echt de lekkerste

Melanie heemskerk
27 juli 2022
Esther
26 juli 2022

Heerlijke sushi en verse sashimi. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan splinter
26 juli 2022

Eten is geweldig en erg vriendelijk personeel

Peeters
25 juli 2022
Frank
25 juli 2022
Wilma de Munck
25 juli 2022

De kwaliteit wass uitstekend! We hebben ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arwen Zadelaar
25 juli 2022

Heerlijke Poke Bowl zalm gegeten. Super vers en een heerlijke smaak. Het werd precies op tijd bezorgd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

meeuwisse
24 juli 2022

prrrrima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Eijkel
24 juli 2022

Valt niets aan op te merken of verbeteren,we hebben heerlijk gegeten,was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David Atlas
24 juli 2022

Top kwaliteit sushi

Steve
24 juli 2022
Lisette
23 juli 2022

Altijd heerlijk en op tijd bezorgd. Top!

Her
23 juli 2022

Was weer erg lekker en snelle bezorging.

Andreas
23 juli 2022
Xenia van Dam
22 juli 2022

Goede sushi, jammer dat Katwijk niet in het bezorggebied valt, maar zeker de moeite waard om het zelf op te halen.

N
22 juli 2022

De beste boke bowl die ik tot nu toe heb gegeten heerlijk

Jaap
19 juli 2022

Helemaal top weer.

Westerduin
19 juli 2022

Vriendelijke bezorger, ondanks de grote hitte. Complimenten voor deze jongens

J
19 juli 2022

Doe aub geen gehakte tonijn meer in jullie sushi, dat is niet in orde en beneden jullie kwaliteit. Ontzettend jammer na veel positieve ervaringen.

Marjolein
19 juli 2022

Ik vond de sushi heerlijk echter de porties qua prijs /hoeveelheid niet passend.

Cobyvandewouw@gmail.com
19 juli 2022

Meer dan lekker, maar niet echt heet!

Fabio Martins
18 juli 2022

Everything was perfect. No soya sauce and no chopsticks as requested. Only one wasabi as requested. Ginger as gift/replacement. No complaints.

FtH
17 juli 2022

Altijd top kwaliteit! Ook deze keer heerlijk en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MA
17 juli 2022
Naomi Noort
17 juli 2022

Bezorging was iets aan de late kant maar de rijst van de sushi was nog wel warm dus dat was juist weer een heel groot pluspunt

Jacqueline
17 juli 2022

Genoten van dit genot!

Ronald
16 juli 2022

Top kwaliteit en vers!

MK
16 juli 2022

Thank you. It was delicious and delivery super fast.

Alice
16 juli 2022

Fantastische sushi, verser kan niet en de smaak is onbeschrijfelijk lekker. Kin Sushi is absoluut de beste van Oegstgeest en de directe omgeving maar ook van Leiden. Zoek niet verder ,bestel hier je sushi en geniet!

sally johns
15 juli 2022

Excellent

Trudy
15 juli 2022
Ram
13 juli 2022

Perfect

NS
13 juli 2022

We bestellen regelmatig bij Kin Sushi en het is steeds weer heerlijk. Aanrader!

Jaco
13 juli 2022

Lekker en zeer snel bezorgd.

Nicole
12 juli 2022
Dunsbergen
11 juli 2022

Geweldig ….. wederom ….❤️

Rick
11 juli 2022
Lukas
10 juli 2022

Prima. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter van Etten
10 juli 2022

Het eten was erg goed ….. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lubbers
10 juli 2022

Sushi was niet koel, bijna soort van warm, en ook niet goed gemaakt. Viel snel uit elkaar bij het oppakken. Te snel gemaakt. Sashimi ook zo zo. Jammer.

Hanny van der Plas-Bullinga
10 juli 2022

Perfect als altijd!!

Stephan
9 juli 2022

Super verzorgde sushi. Vers, hoge kwaliteit, veel vis in de sushi!

Els Vasen
9 juli 2022

Heerlijk !

Yvonnr
9 juli 2022

Superlekker maar gek genoeg niet genoeg. Voor €50 sushi besteld voor twee mensen, maar toch nog honger. We hadden de vegetarische poke bowl, was relatief veel rijst, weinig groente/fruit. Levering wel op tijd

Simone
6 juli 2022

Mag wat meer variatie op de menukaart.

Jolanda Ratten
6 juli 2022

Zalig kan er verder niets van maken heerlijk vers nog warm frikandel laagje van de garnalen. Top!

Maris
5 juli 2022
Kraijenoord
4 juli 2022

Bedankt voor jullie snelle oplossing thxxxx

Liesbeth
4 juli 2022

Heerlijke sushi!

Rob stokkel
4 juli 2022

De bestelling kwam in 2en. De nalevering kwam gelukkig wel snel! We vinden wel dat de kip steeds zouter wordt. Dat zou iets minder mogen, verder… perfect!!

Elroy de Winter
4 juli 2022
Stevens
4 juli 2022
Truus van der Kwaak
3 juli 2022

Was weer heerlijk 😋😋

Ilonka
3 juli 2022

In een woord "HEERLIJK ".

Marjoleine
2 juli 2022

Was weer heel goed! De bezorger bleef wachten omdat hij wat te vroeg was, de held

Ouwehand
2 juli 2022

Heerlijk gegeten, super kwaliteit. Waren net niet op tijd thuis want de bezorger was iets vroeg, maar heeft keurig op ons gewacht een paar minuten. Top!

Hugo
2 juli 2022

Ging zeer goed, stond al klaar.

Marion Brakema
1 juli 2022

Het was top

Dirk
1 juli 2022

Weer prima gegeten... Bedankt

Justine
1 juli 2022
Diederik
1 juli 2022

Aanrader! Heerlijk!

Corine Hogervorst
30 juni 2022

We hebben genoten van de heerlijke Sushi. Veel verschillende soorten in de boxen en super vers. De warme Sushi met garnaal, was nieuw voor ons maar zeer zeker heerlijk! Wij komen absoluut bij u terug. Mjam!!

Marguérite
30 juni 2022

Heerlijke pokebowl en die werd ook heel snel bezorgd.

Jasmijn
29 juni 2022

was heerlijk

Frederique
29 juni 2022

Top als altijd. En heerlijk extraatje!! Bedankt!!😋

Narianne
28 juni 2022
Paul
28 juni 2022

Heerlijk, goed van smaak . Veel vis en mooi verpakt.

De Vries
27 juni 2022

Super snel! & Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carline Bolink
27 juni 2022

Super goede service en bij twijfel over vraag glutenvrij nemen ze vooraf telefonisch contact met je op ! Dit schept vertrouwen dat er met zorgde om wordt gegaan .

Jan Maarten Wit
27 juni 2022
Mirjam
27 juni 2022

Zoals altijd echt heeeeerlijk!!

bart
26 juni 2022
Rood
25 juni 2022

Zoals elke keer helemaal top!

Martin Pronk
25 juni 2022

Top kwaliteit! Super vers en prima op tijd!

Laura
25 juni 2022

De zeewier rook niet goed en na twee happen reageerde m’n maag niet goed. Jammer.

Aida
24 juni 2022
Rein.
24 juni 2022

De laatste twee keer was de sushi heel flauw. Beetje meer zout en azijn.

Maurice
23 juni 2022

Was top!!

Jacqueline
21 juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk vers, goede smaken, grote stukken vis. We hebben weer genoten!

Marissa van Duivenvoorde
19 juni 2022

Snelle levering, heerlijke sushi en zelfs nog een lekker biertje Kado! Ik heb genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert Pieter Johannes Nieuwstraten
19 juni 2022

Fantastisch eten en perfect verzorgd

Jacqueline
18 juni 2022

Terwijl ik heerlijk in de tuin zat en de bel niet hoorde werd ik gebeld door een vriendelijke knul met de mededeling dat hij voor de deur stond. 😃 De sushi zag er keurig uit en smaakte naar meer 😋

Hanny van der Plas-Bullinga
18 juni 2022

Heel goed, zoals altijd!!

Iris
17 juni 2022

Was heerlijk !!

Els vasen
17 juni 2022

Geweldig ! Heerlijk !

Heidy van Harten-Hellingwerf
16 juni 2022

Het was weer overheerlijk, goed verzorgd en keurig op tijd geleverd!!

JB
16 juni 2022

Nog steeds superfan van de dragon roll. Lekkere sushi, vers, goed verpakt en vriendelijke bezorging.

Maxim de Bie
14 juni 2022

Zoals altijd weer goede sushi :)

Petra H
13 juni 2022

Top

Paul Breet
12 juni 2022

Lekkere verse ingrediënten kip en garnalen goed van smaak

Ghada
11 juni 2022
Steve
11 juni 2022
Ellen
11 juni 2022

Top kwaliteit en snelle bezorging!

Marieke van der Vos
10 juni 2022

Was weer heerlijk!

Katja
9 juni 2022

Super snelle bezorging en heerlijke sushi. Aanrader!

John Stelck
9 juni 2022

Kwaliteit top, maar nu weer geen stokjes erbij. Vorige keer geen stokjes, gember, wasabi en soja. Beetje slordig. Was wel weer heel lekker, vooral de Pokebal Ebi

Grimbergen
9 juni 2022

Het was weer heerlijk

Jolanda
9 juni 2022

Echt zo lekker gewoon de lekkerste en super vriendelijke bezorging toppers

Chiel
8 juni 2022

Nu nog bezorgen in Katwijk :)

Henk Van den heuvel
7 juni 2022

Zoals altijd heerlijke verse en lekkere sushi, een echte aanrader.

Tessa
7 juni 2022

Bestel hier minimaal 2 x per maand. Nog nooit tegen gevallen. Je proeft duidelijk dat het vers is. Heerlijk!

Kaldenbach
7 juni 2022

Niets op aan te merken. Goede kwaliteit , vers en uitstekend van kwaliteit, niet gesponserd maar oprecht.

Linda
7 juni 2022
Kyoko
6 juni 2022
de Winter
6 juni 2022

Goede kwaliteit jammer dat je 25 cent moet betalen om online te bestellen ( betalen) betaaltransactie 25 cent is dat ook zo bij afhalen en in de winkel pinnen?

Linda Driebergen
6 juni 2022
Martin Pronk
6 juni 2022

Top kwaliteit! En prima op tijd!

Lot
6 juni 2022

Lekker, goed gevuld, snelle levering

FtH
6 juni 2022
Antoinette
5 juni 2022
Cor
5 juni 2022

Zalm en tonijn mag iets dunner maar kwaliteit is prima

Meta Kleer
4 juni 2022
Friso
4 juni 2022

Heerlijk! Goede kwaliteit, snel en netjes bezorgd. Snel weer!

Danny Guijt
4 juni 2022
Van Gelder
4 juni 2022

Heerlijk

Andrea van Duijvenvoorde
4 juni 2022

Heerlijk weer !!!!!!

Krissy
4 juni 2022
C. de Jong
4 juni 2022
Sander
3 juni 2022

Perfecte poke bowl en lekker snel geleverd!

Van der Beek
3 juni 2022

Alle sushi en boontjes waren erg flauw van smaak. Zijn we niet van jullie gewend.

Jb
3 juni 2022

Ik ben verslaafd aan de Dragon Roll!

Wilco van Egmond
31 mei 2022

We bestellen heel regelmatig pokebowl crispy chicken die altijd goed was. Vanavond was de kip van beide pokebowls echt niet lekker, vet vlees. Heel jammer en hopelijk eenmalig of zijn jullie overgegaan op andere kip?

Sonja
31 mei 2022
Jacques
29 mei 2022
Bianca Jansen
29 mei 2022

Wederom snel bezorgd en heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

robin nieboer
29 mei 2022

heerlijk gegeten en snellen bezorging

Linda
29 mei 2022

Heerlijke sushi!!! Voor herhaling vatbaar. Een aanrader

Marjolein
28 mei 2022

Was weer top . We hadden de poke bowl zalm en tonijn en de king sushi rol.

Eva
28 mei 2022
Annet
28 mei 2022
L
28 mei 2022

De sushi rijst was erg vies

Irfaan
28 mei 2022

Voor een take away restaurant is de kwaliteit heel erg goed. Eten kwam op tijd aan en de sushi's die van binnen warm moeten zijn waren nog lekker warm. De wasabi in 1 van de sushi gerechten was voor mij persoonlijk iets te overheersend, maar verder wel heel lekker!

Rood
27 mei 2022

Was weer heerlijk!

Wouter van Willigen
27 mei 2022

Bij de eerste bezorging producten vergeten. Bij de 2e bezorging heel veelmkngevraagde extra's. Lief natuurlijk, maar liever gewoon goed in 1 keer.

Schenkhuizen
26 mei 2022

Geen gember bij gekregen terwijl we zelfs extra hadden besteld,jammer

Meta de Vries
26 mei 2022

Echt supervers en keurig op tijd bezorgd. Ik heb een nieuwe favoriet.

Floris
26 mei 2022

Was weer perfect!!

taartman@hetnet.nl
25 mei 2022
Naomi
25 mei 2022

De kwaliteit van het eten is ontzettend hoog en je krijgt goede porties. Ik heb nergens anders zulke verse zalm thuisbezorgd gekregen. Erg lekker, netjes verpakt en binnen het tijdslot bezorgd.

Aquinia Van de Zandt
24 mei 2022

Zoals altijd heel smaakvol en goed verzorgd.

Marie
24 mei 2022

Heerlijke verse sushi en super snel bezorgd! Ik ben fan

Frederique
23 mei 2022

Heerlijk!

BONNIKE
21 mei 2022

Fantastische service en heerlijk gegeten.

Linda
21 mei 2022

Heerlijk.. en supersnel bezorgd..

Martin Pronk
21 mei 2022

Kwaliteit TOP! En perfect op tijd!

M
21 mei 2022
Rob Plomp
21 mei 2022

Niks op aan te merken. Zowel de pokebowl als de sushi waren heerlijk en super vers. Ga zo door en houd de kwaliteit op peil.

Helmi Faas
20 mei 2022

Super probleem opgelost Toppers complimenten

Monique
20 mei 2022
Maxim de Bie
20 mei 2022

Stipt op tijd en lekkere sushi weer!

Overdijk
19 mei 2022

Kwaliteit was niet zoals gewend. Viel best tegen, garnaal en kip niet krokant en warm.

ML
19 mei 2022
Marenthe
19 mei 2022

Super verse vis, goed gevuld. Top prijs-kwaliteit verhouding!

FtH
19 mei 2022

Ook deze keer helemaal top! Bezorging exact op tijd!

Petra
19 mei 2022
Van Son
18 mei 2022

Heerlijke sushi!

Sylvia
17 mei 2022

Heerlijke poke bowl en supersnel bezorgd!

Miranda
17 mei 2022

De bestelling via de app ging gemakkelijk, stond op tijd klaar en was heel erg smakelijk 😀

marguerite
17 mei 2022

uitstekend en heel snel bezorgd.

Lisette Neuteboom
16 mei 2022

Lekkere sushi, fijn ook dat je er gratis sojasaus, wasabi en gember bij kreeg. De cream veggi was een fijne afwisseling op de "standaard" sushi. Wat wel jammer was is dat de bestelling niet helemaal klopte, we misten namelijk één soort maki terwijl we van de andere soort weer mee hadden gekregen dan we besteld hadden.

Thomar Ravensbergen
16 mei 2022
Alice
16 mei 2022

Wij zijn groot fan!

Suzanne
16 mei 2022

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David Raitt
15 mei 2022

I forgot to ask for ginger! Iy would be nice if orders came with ginger as well as wasabi and soy sauce!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophia
15 mei 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia
15 mei 2022

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
15 mei 2022

Heerlijk gegeten! We bestellen ongeveer 2 x per maand en het is nog nooit tegen gevallen. Altijd vers.

Alexandra Grimbergen
15 mei 2022
Yolanda Evenblij
15 mei 2022

Zeer goed gevulde pokebowl. Zou fijn zijn als je ook uit verschillende rijstsoorten zou kunnen kiezen, bijv zilvervliesrijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Pronk
15 mei 2022

Super goed weer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
15 mei 2022
Charlotte
14 mei 2022
Justine
14 mei 2022

Great quality, loved it

Jaap
14 mei 2022

Zoals steeds prima verzorgd, maar vooral heerlijk

Liesbeth
13 mei 2022
André
13 mei 2022

Bezorging op tijd en de sushi was heerlijk, erg vers ook!

Herline
13 mei 2022

Super lekker gegeten! Zeer vriendelijke personeel. Er wordt hard gewerkt en heel hygiënisch.

Sebastiaan
13 mei 2022

Perfect!

FtH
12 mei 2022

Gewoon de beste in de regio!

John Stelck
12 mei 2022

Helaas was de bestelling niet compleet. Geen extra gember (wel besteld) en geen stokjes wasabi en soja Ik meld het maar even :-)

F Dingjan
11 mei 2022

Heerlijk!! Zal zeker nog eens bestellen. Bezorging op tijd en sympathiek.

San Pruyn
11 mei 2022

Altijd heerlijk en vers ! En zo een vriendelijk personeel !

Margriet van kampenhout
11 mei 2022

Heerlijke sushi

Jorge Luis Galicia
11 mei 2022

Amazing dinner for mothers day! Great quality products and flavour! compliments!

Ruud
11 mei 2022
Marjolijn Ham
10 mei 2022

Al vaak bij Kin Syshi besteld en altijd prima. De bestelling van vandaag viel tegen: de garnalen in de King Ebi waren niet genoeg gebakken en daardoor niet lekker. Het deeg van de gefrituurde kip was hier en daar te dik en daardoor ook niet gaar. Jammer.

Jacqueline Tuythoff- Van Der Meer
9 mei 2022

Het geheel zag er keurig verzorgd uit. Met liefde gemaakt en met liefde gegeten. Ik was ook zeer verrast met het flesje prosecco die erbij zat. Dit was vast van wegen Moederdag . Dank jullie wel 😘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
8 mei 2022

Blijft de beste en lekkerste sushi!

Margreet
8 mei 2022

Nergens zulke lekkere Sushi gegeten! Voor ons alleen nog maar Sushi van Kin Sushi……en ook nog eens heel vriendelijk personeel!

Bart Heemskerk
8 mei 2022
Oortwijn
8 mei 2022

Top zoals altijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
8 mei 2022

Verrukkelijk! Aanrader als je écht verse sushi wilt eten.

Paul Breet
8 mei 2022

Zeer smakelijke sushi. Was proberen waard, doen deze week een grote bestelling ivm een feestje.