Beoordelingen van Kin Sushi Oegstgeest

Recente recensies

5.0
G.E. Marijt
gisteren

Weer top, zoals altijd

Patricia
7 februari 2023

Zalige sushi!

Rinie van den Eijkel
6 februari 2023

Was grandioos,heerlijk gegeten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinie van den Eijkel
6 februari 2023

Hebben heerlijk gegeten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramoon
5 februari 2023
Ingrid
5 februari 2023

Altijd lekker!

Anna
5 februari 2023

Weer lekker gegeten! De bezorging was op tijd en zeer vriendelijk.

Leander Oudshoorn
4 februari 2023

Het was wederom weer heerlijk alleen wel 25 later als besteld. Maar heerlijk!!

Josi maissan
4 februari 2023
Tessel
4 februari 2023

Super lekkerrrrrr

Paulette
4 februari 2023

De kwaliteit was weer buitengewoon en ook de bezorging.

Mariëlle
3 februari 2023

Altijd fantastisch eten.

Peter Heemskerk
3 februari 2023

Heerlijke sushi. Hadden een gemengde box. Weet nu wat ik moet bestellen. Werd precies op tijd gebracht. Een aanrader.

Ida
2 februari 2023

Heerlijke verse sushi en snel bezorgd.

Gert Ravensbergen
2 februari 2023
Dwayne
1 februari 2023

Topservice ! De sushi was precies zoals het hoort te zijn geleverd met stokjes en er werd ook gevraagd of ik wasabi of gember bij de bestelling wilde en dat is nou echte service want normaal krijg je alleen soya saus bij de bestelling. Ook heeft Kinsushi een anti waste programma in hun app waarmee je aan kan geven dat je geen wasbi, gemer of soyasaus wilt waarmee je dus ook nog eens goed bent voor het millieu. Al met al dus een top zaak !

Niels
30 januari 2023

snelle service, vriendelijk en lekker

Chantal
29 januari 2023

Meer dan anderhalf uur moeten wachten en vervolgens waren de warme gerechten al te veel afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
29 januari 2023
S Blanken
29 januari 2023

Het was heerlijk netjes verpakt keurige vriendelijke bezorging. Als we wat moeten 'zeuren' dan is het enige dat de Sushi erg ongelijk gesneden was. Deed aan de smaak zeker niks af we hebben heerlijk gegeten en bestellen snel weer!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
29 januari 2023
Patricia
29 januari 2023

All was very nice, food, delivery time respected and services.

Andrea
29 januari 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd

Jvp
28 januari 2023

Heerlijke poke bowl zalm. Precies op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Doorgegeven aan derden

Jochem Vliegenthart
28 januari 2023
Caroline
28 januari 2023
Thea
27 januari 2023

Helaas waren alle gerechten koud.

Floor
27 januari 2023
Lenneke
27 januari 2023
Van den Heuvel
26 januari 2023

Altijd heerlijke sushi. Bezorging altijd op tijd. in de jaren dat we bestellen 1x iets voorgevallen en werd prima opgelost. Wij blijven bestellen! Beste sushi in de omgeving. Aanrader!

Mariska
24 januari 2023

De sushi is heel lekker, de vis altijd supervers, and de bezorging snel.

Aleksandra
23 januari 2023
Willem Van Egmond
23 januari 2023
Rachel
23 januari 2023
Tim
22 januari 2023

Helemaal goed. Zoals we over het algemeen gewend zijn.

Willeke Ravensbergen
22 januari 2023

Het was weer top

Rose
22 januari 2023

Het was weer zo lekker en net iets eerder dan verwacht dus helemaal TOP

Mike
21 januari 2023
Dirk
21 januari 2023
sally johns
21 januari 2023

Delicious

Frank Berkheij
21 januari 2023

Lekker veel kip. Gedoe hoeveelheid. Had wat warmer gemogen.

Camille
21 januari 2023

Only issue is that we did not receive the ginger we ordered.

Huib de Jong
20 januari 2023

Onzettend lekker, goede smaak en ziet er mooi uit

Martina
20 januari 2023

Altijd top. Heerlijke sushi! Op tijd klaar.

Haak
20 januari 2023
Shirley
19 januari 2023

Altijd netjes op tijd en lekker Echt een aanrdeer

Van Duijvenvoorde
19 januari 2023

Super snelle bezorging en echt de lekkerste sushi uit de omgeving.

Gaia Chaudron
17 januari 2023

Bestel hier altijd ! Sushi altijd lekker en ziet er goed uit. Bezorging is ook top!

Paul
17 januari 2023

Zoals elke keer weer heerlijk. En super snel

D Fasel
17 januari 2023

Gember zat er weer niet bij

Slootweg
17 januari 2023

Helaas voor de 2de keer mijn bestelling veelste laat ontvangen. Ik had gebeld en werd beleeft aangesproken dat ze er aan zouden werken en excuses aangeboden, het kwam er zo snel mogelijk aan (Half uur later) helaas was de warme sushi afgekoeld de laatste keer. Verder altijd positief en super lekkere sushi! Maar als je een tijdslot niet red dan zou ik adviseren het te vermelden bij de bestelling . Grtz fam slootweg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra de Boer
16 januari 2023

Het was weer heerlijk vers! De levering en ook wachttijd was iets langer dan we gewend zijn van jullie, vandaar de 4 sterrren daarvoor.

Jb
16 januari 2023

Uiteindelijk 25 min later bezorgd dan eerst aangegeven, maar ik vind het niet erg om langer te wachten op heerlijkheden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
15 januari 2023

Altijd goed super lekker en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien Kroon
15 januari 2023

Ben altijd zeer tevreden maar dit keer niet. Een half uur om te bezorgen wat in 5 minuten kan gaat ten koste van de kwaliteit.

Jacqueline Eenens
14 januari 2023

Misschien was het niet de beste avond voor Kin Sushi of was de kok ziek? Of was het gewoon te druk. De verkeerde bestelling werd bezorgd. Dit werd gelukkig wel snel rechtgezet. De sushi zag rommelig uit en de befaamde dragon roll was klein en ook slordig. De sushi had helaas een bijsmaak. Deze matige ervaring was voor het eerst. Volgende keer weer beter, daar vertrouwen we gewoon op!

Laurent
14 januari 2023

Helaas hebben we na deze laatste bestelling en bezorging moeten constateren dat de kwaliteit drastisch achteruit is gegaan. Onze eerste ervaringen waren ontzettend positief. Kin onderscheidde zich van de rest van de locale sushi restaurants. De kwaliteit van de vis was top, grote stukken vis, goede porties en een mooie presentatie. De een na laatste keer merkten we al dat de stukken kleiner waren en dat de kwaliteit van de vis minder was. Deze laatste bestelling heeft bevestigd dat Kin zich niet meer onderscheidt van de rest van de sushi afhaalrestaurants: Onze bestelling was niet compleet. Daarbij moet wel gezegd worden dat we daarvoor een extraatje kregen. De stokjes zaten erbij terwijl we die, in het kader van waste, niet hadden besteld. De porties en de stuken sushi zijn aanzienlijk kleiner geworden en de kwaliteit van de vis is niet meer wat het geweest is; niet vers en weinig smaak. De verhouding kwaliteit prijs is het niet meer waard. Jammer, want we waren altijd zeer lo

Joke
13 januari 2023

Top kwaliteit

Frans van Rijn
13 januari 2023

Zonder problemen voldaan aan het verzoek om geen komkommer in de sushi te doen. Ik heb geen opmerkingen dus 5 sterren

Van till
12 januari 2023

Altijd een feestje!🎉🎉

Mariska
10 januari 2023

Voor het eerst besteld. Kwaliteit en bezorgen erg goed. Helaas vergeten de Wasabi te leveren. Maar zekers voor herhaling.

A van Duijn
8 januari 2023

Super lekker

Annemiek
8 januari 2023

Zeer nette service. Late bezorging door aanrijding bezorgster. Gebeld en waardebon met excuus. Sushi is echt fantastisch van smaak en kwaliteit. Top allemaal!

Moniek
8 januari 2023

Altijd keurig op tijd en vriendelijke bezorgers

Mik
7 januari 2023

Altijd goed en heerlijk eten.

Katja
7 januari 2023

Echt de lekkerste sushi 👌

Rob Stokkel
7 januari 2023
Annelous
6 januari 2023

Heerlijk, snel! Onze lievelings!!

Jb
6 januari 2023
Melissa
3 januari 2023

Snelle/vriendelijke bezorging, geweldig eten!

Rose
3 januari 2023

Superlekker!!! Maar wel iets te prijzig voor mijn portemonnee

Vincent
2 januari 2023

Stipt optijd klaar en alles was heerlijk!

Visser
2 januari 2023

Sushi was weer heerlijk en perfect op tijd bezorgd, maar Extra gember besteld maar niet gekregen. Aangegeven geen stokjes te hoeven ontvangen, maar 3 paar gekregen. Anti waste is een mooi idee, maar dan moet er wel goed naar de bestelling gekeken worden…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
1 januari 2022

Als vanouds goed. Perfect om het jaar mee af te sluiten

Juuz
1 januari 2022

Op tijd bezorgd Het was lekker, goeie kwaliteit Prijs/ kwaliteit is oké; niet duurder worden

Danny
31 december 2022

Heerlijke sushi. Snelle bezorging. Zag er erg netjes uit. Zeer tevreden

MM
31 december 2022
Leonie Demir
31 december 2022

Al zo vaak hier besteld, heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd. Helaas waren ze de wasabi en de chopsticks.

T de Mooij
31 december 2022

Heerlijk

Jolanda
31 december 2022

Altijd op tijd , altijd vers en warm. En altijd de beste sushi. 💕

Helma
31 december 2022
Steve
31 december 2022
Maarten
31 december 2022
Martine
29 december 2022

Altijd top bij kin sushi! De lekkerste sushi in de omgeving! Super vers en verslavend!

Nicole
29 december 2022

Snel bezorgd, en lekker ook nog! Ook worden verzoekjes gelezen en goed afgehandeld. Aanrader!!

Claudia Heemskerk
29 december 2022
Jess
29 december 2022

Sushi zoals altijd heerlijk! Bezorging was ietwat laat deze keer maar kan gebeuren. Neem aan dat t drukke tijden zijn. De jongens vd bezorging altijd aardig en netjes!

Evie
28 december 2022
Laura
27 december 2022
Rosalie Van beelen
25 december 2022

Ik haal vaker sushi bij jullie en het is altijd heel goed en lekker! Maar deze keer had ik helaas een lange haar tussen de sushi zitten waardoor ik gelijk geen trek meer had dus dat was vond ik erg jammer en zonde…

Margreet van Graas
25 december 2022

De beste!

Martien
25 december 2022

Bezorgtijd perfect en weer heerlijk gegeten, aanrader!

Maxim de Bie
25 december 2022

Zelfs op kerstavond netjes op tijd en de hoge kwaliteit die we gewend zijn. Bravo!

MJ
25 december 2022

Wat fijn dat ik de bezorgtijd kon aanpassen nadat ik zelf de verkeerde tijd had aangegeven. Bezorger had wat moeite met het adres te vinden maar nam telefonisch contact op waardoor de bestelling op tijd aankwam. Wat mij betreft kan de naam verandert worden in KING sushi want de kwaliteit is voortreffelijk!

Mart
25 december 2022

Perfect, zowel de kwaliteit als de professionele bezorging. Dank!

Lisette de Mooij
25 december 2022

De sushi was wederom heerlijk! 👌🏻

Desirée
24 december 2022
Daan
24 december 2022

Goede kwaliteit , lekkere sushi

Lieke
24 december 2022

Was weer heerlijk!! :)

Lotte
24 december 2022

De Sushi is zoals altijd fantastisch! Heerlijk vers gemaakt en nog warm! Super dat jullie nu een no waste optie op jullie website hebben (geen stokjes, geen wasabi, geen sojasaus). Wel jammer dat als je dit aanvinkt, het er dan toch bij zit. Nu alsnog weg moeten gooien. Verder was alles zoals altijd super! Bedankt en fijne Feestdagen🎄!

Patricia
23 december 2022
Rosanne
23 december 2022

O mijn god!! Wat was deze sushi LEKKER! Zeker voor herhaling vatbaar.

Clasina van Duijn
22 december 2022

Geweldige sushi!!

Lidy Jasperse
22 december 2022

Heerlijke pokebowl afgehaald. Supervers en erg lekker.

Willem Van Egmond
22 december 2022
Linda
20 december 2022

Super verse producten. Smaakt top. Ziet er prachtig uit. Bezorgers altijd op tijd en vriendelijk.

Andrea
19 december 2022

Top dat je nu afvalbesparende opties aan kunt tikken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yurien van Starkenburg
19 december 2022

Zoals altijd weer heerlijk! Had alleen een kortingscode ingevuld voor gratis product maar dat zat er niet bij. Maar misschien was de code wel verlopen.

Joke
18 december 2022
Ingrid van de Zande
18 december 2022

Het was heerlijk! En een super snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 december 2022

Zelfs met de hevige weersomstandigheden waren ze optijd met de bezorging en de sushi was top

Signa
18 december 2022
Jo
18 december 2022

Was goed, is goed en blijft goed!

Marianne
18 december 2022

Goede verse sushi, keurig op tijd geleverd.

VSon
17 december 2022
L.S
17 december 2022

Over deze bestelling ben ik teleurgesteld en smaakte het niet zoals ik van jullie gewend ben. Het proefde niet vers wat ik normaal wel gewend ben. Ik bestel altijd bij jullie en ben een trouwe klant dus hoop dat het volgende keer weer 5 sterren is zoals altijd.

Aleksandra
17 december 2022
Rene Preenen
17 december 2022
Tim
16 december 2022

Dat een bezorger wat langer onderweg is vanwege gladheid heb ik alle begrip voor. Dat hij een half uur onderweg was omdat hij ook nog een andere bestelling moest bezorgen onderweg en ik daardoor een koude garnalen box had heb ik geen begrip voor. Zonde van het normaal lekkere eten en mijn geld.

Van till
16 december 2022
Daphne
15 december 2022

Zelfs met de ijzel en kou zijn ze het vergeten colaatje nog langs komen brengen met een extra zeewier salade.. wat een toppertjes!! 😃👍👍

Lisette de Mooij
15 december 2022

Helaas miste de rainbow sushi.. 🙈 De rest was heerlijk, we hebben genoten!

Seno
15 december 2022

Meneer was ze porto zogenaamd vergeten dus ik krijg nog wat te goed van jullie 🙃🤔

Brigitte Krüger
14 december 2022
Rinie van den Eijkel
12 december 2022

Bedankt Kinsushi we hebben weer heerlijk gegeten 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
12 december 2022

Prima op tijd en zoals altijd zeer smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
11 december 2022
Grimbergen
10 december 2022

Vond de Uramaki crispy niet goed gerold, die viel uit elkaar met pakken.

Steve
9 december 2022
Stef
8 december 2022

Helaas niet zoals ik het van jullie gewend ben. Om half 19:30 besteld. Zou om 20:05 bezorgd worden. Om 19:55 mail gekregen dat de bestelling onderweg was. Eten pas om 20:30 ontvangen. De pokebowl en sushi waren door elkaar gehusseld en de saus van de sushi zat door het hele bakje heen, leek alsof de bezorgster was gevallen waardoor het verpakte eten alle kanten op is gegaan en alles onder zat.

David Raitt
8 december 2022
Lysanne
5 december 2022

Heerlijke sushi 🍱

Maxim de Bie
5 december 2022

Goede sushi stipt op tijd geleverd, Lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
4 december 2022

Super vers en heerlijk als altijd

gert van duijn
4 december 2022

Was super lekker, alleen we hadden 1 verkeerde rol gekregen maar smaakte ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene de Koning
4 december 2022

Super lekker eten. Alleen beetje jammer dat ze niet in Katwijk bezorgen.

P.j..Heemskerk
4 december 2022

Was weer heerlijk!

P. van Duijvenbode
4 december 2022

Heerlijk sushi, echt een aanrader. Bezorging geen 5 sterren omdat men 10 later waren dan vermeld totaal begrijpelijk en geen probleem op zaterdag. Maar is dan ook het enige puntje van kritiek

M van Graas
4 december 2022

Bezorging was te laat door het niet kunnen vinden van onze straat door een nieuwe bezorger. (Een lieverd hoor) Google Street een oplossing? Door die kou op een soort van Sinterklaas’avond’ is toch bijzonder.

Martin
3 december 2022

De kwaliteit was weer SUPER zoals altijd en weer op de afgesproken tijd! Ga zo door.

Alexandra
3 december 2022
Wullur
3 december 2022

Toppers!

Signa
3 december 2022
Steve
3 december 2022
Lisa Kramer
2 december 2022

Echt by far de allerbeste en lekkerste sushi! Heel vers bereid altijd! Bezorging is altijd op tijd of zelfs soms voor tijd, deze keer niet maar telefonisch verontschuldigingen hiervoor gekregen! Echt een gigantische aanrader!

Wytske
2 december 2022

Heerlijke sushi, alleen waren de warme producten erg afgekoeld. De bezorging nagebeld. Afgelopen zaterdag besteld en veel langer moeten wachten dan verwacht (veel later dan de eerst aangeboden tijdslots) obv zsm bezorgen en vandaag opnieuw meer dan 30 minuten te laat obv gewenste bezorgtijd. Erg jammer.

D Fasel
2 december 2022
Tim
1 december 2022

Irritant dat de bezorger geen wisselgeld mee had. Het opgelost maar wel gedoe. De sushi is fantastisch. De dingen er omheen kunnen netter geregeld.

S. Heijnen
1 december 2022

Heerlijk sushi. De edamame boontjes waren helaas te lang verwarmd en niet meer knapperig. Een minpunt. Dit terwijl de prijs ervoor toch fors is. Dat mag verbeterd worden

Rebecca
1 december 2022

Het was jammer dat in 1 bakje wat sushi uit elkaar was gevallen. Maar daar en tegen was het lekkerder dan vorige keer.

Els Vasen.
1 december 2022

In twee bakjes aangeleverd, wat ik gevraagd had, dus perfect 👍👍👍 Kwaliteit is prima. !!

Carolinde Fritz
29 november 2022
Ger van Dijk
29 november 2022

Vers, heerlijk van smaak, vriendelijke bediening. Gratis artikel na meerdere bestellingen, ook heel fijn.

Willem
29 november 2022

Weer super lekker

Eric
28 november 2022
Cathy
28 november 2022

Heerlijke sushi... Het zou nog fijner zijn als er warme hapjes aan de kaart toegevoegd zouden worden..

Lisan
28 november 2022

Top! Snel bezorgd, heerlijke sushi. Goede verhouding vis-rijst, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doeke
28 november 2022

Helemaal geen opmerkingen, helemaal uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorge
27 november 2022

Super nice and Super fast!! Congrats for keeping the good service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
27 november 2022

Gelukkig weer als vanouds. Perfect.

Mieke
27 november 2022

Het was lekker ekker. Jammer dat het bakje Wakame niet goed gesloten was en nogal had gelekt.

Bo
26 november 2022

Super lekker weer. Zou fijn zijn als jullie gember ipv Wasabi kunnen meegeven

Van till
26 november 2022
Jacqueline
25 november 2022

T.o.v vorige bestellingen vond ik het jammer dat de gefrituurde garnalen koud waren. Pokehbowl was weer lekker. Bezorging was ook -5 minuten later dan gevraagd.

Aquinia Van de Zandt
25 november 2022
Suzanne
25 november 2022
Willem
25 november 2022

Top dat extratje na 5 punten sparen, was weer super lekker wow

Grobbe
24 november 2022
Forie
24 november 2022

De kip was wat minder krokant dan ik gewend ben en ik vind het lekker als de rijst niet te koud is. De groentes waren iets slapper dan normaal. Meestal ben ik juist erg enthousiast over Kin Sushi. Misschien zat er iets teveel tijd tussen het maken en bezorgen.

E.O
22 november 2022

Was erg lekker en op tijd geleverd!

E.N. Smit
22 november 2022

We bestellen met regelmaat bij Kin Sushi en eten altijd heerlijk. Bezorging is normaal ook super snel. Ik raad Kin Sushi ook altijd aan aan vrienden, buren etc. Dit keer was de bezorging 20 min vertraagd (en had heel ruim voor 'gewenste' leveringstijd besteld). En de sushi, was helaas niet lekker. We hebben er allemaal buikpijn van gehad. Alle stukjes waren slordig gerold en vielen uit elkaar. Ze hadden allemaal verschillende formaten. En de gefrituurde garnaal in de dragon roll, leek in oud frituurvet gebakken te zijn. Niet de kwaliteit en service die we gewend zijn van Kin Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Hermans
22 november 2022

Heerlijke sushi en voortreffelijke pokebowl. Snel en vriendelijk bezorgd.

Shirley
22 november 2022

T was weer heerlijk :-)

Liesbeth Haasnoot
21 november 2022

Heerlijke sushi!

Lotte
21 november 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holanda
20 november 2022

Super weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
19 november 2022
Paul van velzen
19 november 2022
Josine
19 november 2022

Ben altijd heel tevreden over de kwaliteit en smaken , echt heerlijk. Bezorging altijd precies op tijd Met vriendelijke bezorger.

Rob
19 november 2022

Heerlijk!

Dolf
19 november 2022

De Dragon Roll was super!!!! Begrijp dat het één van de meest populaire gerechten is. De Dragon Roll herinnerde aan Sushi bij de Big Mouth SA

Rene Preenen
19 november 2022

Stipt op tijd bezorgd en als altijd syshi om je vingers bij af te likken zo lekker

Kate Feyaerts
19 november 2022
Rianne
19 november 2022
Suzy
18 november 2022
Peter Wertheimer
18 november 2022

Was weer verrukelijk, kleinere hoeveelheid?

Van duyn
18 november 2022

Sushi was koud, erg jammer en is niet eerder gebeurd

Maxim de Bie
18 november 2022

Heerlijke sushi en de beste temaki in town.

Els Vasen
18 november 2022

Deze keer waren de shusi’s kleffig en zaten de 16 stuks in een doosje verpakt, waardoor ze moeilijk van elkaar af te krijgen waren. Jammer, jammer, jammer, zijn altijd lekker, maar helaas deze keer minder.

Groen
17 november 2022
Lisa
15 november 2022

Heerlijke sushi, de dragon roll is m’n favoriet! Snelle bezorging!

Tim
14 november 2022

Tweede keer dat er geen stokjes en sojasaus bij zaten. Vrij storend.

Marlies
11 november 2022

Stokjes en soya vergeten maar de smaak was weer top!!

Signa
10 november 2022
Anouk
10 november 2022

Super vers en heerlijk van smaak! Het was weer GENIETEN

Lily
10 november 2022

Altijd heerlijk! Alleen jammer dat al voor de 3e keer mijn extra bestelde gember niet mee wordt geleverd

Patricia
10 november 2022
Ruud van Iterson
10 november 2022
Grobbe
10 november 2022

Graag volgende keer adres goed noteren. Rijnsburgerweg 29. Niet 28. Dank.

F
10 november 2022

heerlijke pokebowl en snel bezorgd

Marjolein
7 november 2022
Holly Krijgsman
6 november 2022

Super lekker en verse sushi!!! Amazing service 😀. Mijn favorite sushi tent !!!

Kyoko
6 november 2022
Odet
6 november 2022

Echt super lekker! Goede rijst en alles vers. Aanrader :-)

Rob
4 november 2022
Jan van der Meij
4 november 2022

Grandioos lekker. Heel goed verzorgd allemaal. En keurig afgeleverd. Het is gewoon één van de beste in de regio. Het is alleen net als overal gewoon duur. Maar sushi is gewoon ook echt duur. Vis is duur. Arbeid is duur. Maar ja als je dan weer zit te smikkelen en smullen ben je die flappen weer snel vergeten. Ik vind Kin sushi top!

Kim Ruifrok
2 november 2022

De lekkerste! Ziet er niet alleen geweldig uit het smaakt echt heerlijk. Super snelle bezorging. App werkt perfect. Super fijn dat je bericht krijgt over de bezorging etc. Top!

Annelous
2 november 2022

Super snel en altijd heerlijk! Top!

Martin
1 november 2022

Super kwaliteit!! En altijd op tijd geleverd. Ga zo door!

Niels van der Ham
31 oktober 2022

wederom goede service bij afhaal en heerlijke poke bowls

Matthijs
30 oktober 2022

Zoals gewoonlijk weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
30 oktober 2022

Ik kreeg een paradijselijke dragon roll bij mijn bestelling deze keer.

Roelanda Jonker
30 oktober 2022

Het was weer heerlijk! Kwam er alleen l(veel) later achter dat m'n bestelde Edamame wel betaald maar niet geleverd is. Maar geen reden om snel weer een keer te bestellen!!

Alexandra Grimbergen
30 oktober 2022
Petra
29 oktober 2022

Keurig op tijd, attent bedankje voor de fooi, eten super lekker en warm

Jaco
29 oktober 2022

Heerlijke sushi weer! Al vaker besteld en altijd al erg lekker en prima op tijd.

Angelina
28 oktober 2022

De aller aller aller lekkerste en beste en verste sushi ooit! Heerlijk genieten! Wat een top maaltijd!

Linette Visser
28 oktober 2022

Super sushi

Guus
27 oktober 2022

Prima kwaliteit heerlijke sushi 🍱. Keurig en snel bezorgd.

Dwayne Galdeij
25 oktober 2022

Alles was top !en de kizumi wasabi was top! Kwaliteit van de sushi is een 10! De sake is ook lekker !

De Mare
24 oktober 2022

Heerlijke sushi love the dragon rolls

C & M & E
24 oktober 2022

Erg lekkker!

Peter
24 oktober 2022

Kwalitatief uitstekend en zeer smaakvol een aanrader!

Willem
24 oktober 2022
Jeroen
23 oktober 2022

Sushi was weer top en super vers !

Charlotte
23 oktober 2022

Super verse, zeer goed gevulde pokebowl. Bestelling op tijd klaar, altijd vriendelijk personeel en heerlijk extra’tje erbij. Elke keer weer een feest!

Thessa
23 oktober 2022

Hele lekkere sushi!

Hans
23 oktober 2022

Top!!

Rood
22 oktober 2022

Was weer heerlijk!

Ronald
21 oktober 2022

Het asahi biertje was al 3 maanden over datum.. De sushi was zoals altijd heerlijk!

Rob Plomp
21 oktober 2022

👍 kwaliteit en verse producten. Het was weer heerlijk. Blijf de lat hoogtegrens want de concurrentie is moordend.

Paul
18 oktober 2022

Heerlijke sushi en goede hoeveelheid. En super snel

Mariska
18 oktober 2022

Altijd vers smaakvol en ontzettend vriendelijk personeel

C. Dullaart
18 oktober 2022

Erg goede sushi. Een enkel gerechtje dit keer vergeten, maar adequaat en erg snel opgelost.

Willemijn
16 oktober 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Van Egmond
16 oktober 2022

Vers lekker was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid van de Zande
15 oktober 2022
Hannah
15 oktober 2022

Heerlijk, spijt dat we niet meer hadden besteld!

Mik
15 oktober 2022

Complimentas, zoals altijd vers en lekker

B Heemskerk
15 oktober 2022
Adeline
14 oktober 2022

Heerlijk

Miranda
14 oktober 2022
VdVijver
14 oktober 2022

Word met zorg bereid en smaakt goed. Snel en netjes bezorgd door aardige jongens. Dankjewel, goede start van het weekeinde 😀

Wim
13 oktober 2022

Altijd vers bereid en goeie kwaliteit. Heerlijk genoten!

Bert Caspers
13 oktober 2022

Het is nu de tweede keer dat ik bij jullie besteld hebt en zeker niet de laatste keer want het was weer super lekker 👍👍

Lisanne
12 oktober 2022

Erg lekker!

R
11 oktober 2022
Montero
11 oktober 2022

Vers en zorgvuldig bereidt. Mijn bestelling stond op het afgesproken tijdstip klaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

Tim
11 oktober 2022

Jammer dat de bezorger geen wisselgeld mee had ondanks dat contante betaling en bedrag bij de bestelling was aangegeven. Sushi was gelukkig weer erg goed zoals we gewend zijn van jullie.

Alexandra Grimbergen
9 oktober 2022
Paulette
9 oktober 2022

Altijd dezelfde kwaliteit! Heerlijk!

Piet
9 oktober 2022

Echt top sushi

Linda
9 oktober 2022

Was heerlijk en heel snel bezorgd.. top

Martin
9 oktober 2022

De beste Sushi!!!!

Esther
8 oktober 2022

Pokebowl viel tegen. Ik had om een pokebowl zonder rijst en eventueel met daarvoor in de plaats wat extra groenten, maar daar is niks mee gedaan

Willem Van Egmond
8 oktober 2022

Weer top en erg lekker

Emmily
6 oktober 2022
Diane
5 oktober 2022

Heerlijk verse sushi! Prima optijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Merel
4 oktober 2022

HEERLIJK zoals altijd!

Martin
4 oktober 2022

Top weer!

Maria
3 oktober 2022

Makkelijk te bestellen, eenvoudig afhalen en erg lekkere sushi van topkwaliteit.

Irene
2 oktober 2022
Josi maissan
1 oktober 2022
Maxim de Bie
1 oktober 2022

Prima op tijd. Maar er zat dit keer zalm ipv komkommer maki bij, en de king ebi box sushi zag er slordig uit we zijn beter gewend zeker als je 45+ euro betaalt.

Trudy
1 oktober 2022
Jacco Hoogenboom
1 oktober 2022

Was weer heerlijk!!!

Isabelle
1 oktober 2022

Goede sushi en op tijd geleverd. Zeer tevreden!!!

Steve
1 oktober 2022
Charlotte van Beuzekom
30 september 2022

Was weer superrrr lekker! Goed gevulde pokebowls, heerlijke rijst en ebi tempura’s. En keurig op tijd. Ik had aangeklikt geen chop sticks te hoeven. Er zat nu alleen ook geen sojasaus en wasabi bij (gelukkig hadden we nog voorraadje van Cas id koelkast 😀) Had bij bestelling aangegeven 1 pokebowl zonder mango. Dat was helaas niet gelukt. Bovenstaande bedoeld als opbouwende ‘kritiek’ hoor, no worries.

Robin
30 september 2022

Kwaliteit sushi zoals altijd top! Wel jammer dat er geen stokjes, wasabi en soja bij zat. Voorheen altijd standaard. Nu moet dat er ineens apart bij worden besteld.

Dwayne Galdeij
30 september 2022

Beste sushi in oegstgeest ! Heel leuk team ook wat in de winkel staat!

Claar
28 september 2022

Fantastisch! Precies op tijd en kwaliteit top!

Ellen
27 september 2022

Heerlijk!

Joke
27 september 2022

Altijd heerlijke sushi! Alleen jammer dat er tegenwoordig zo weinig sojasaus bij wordt geleverd. Wij kwamen er helaas aan te kort. Verder dik tevreden met de bezorgtijd, keurig op tijd weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
26 september 2022

Heerlijke sushi ziet er allemaal goed uit. En mooi verpakt.

Willeke
26 september 2022
Yaro Shelomov
25 september 2022

Megatoffe sushi, erg lekker en een toffe prijs. Echt een aanrader - beste van Leiden en omstreken!

W
25 september 2022

Ik bestel vaak bij Kin en vind het altijd perfect, vandaag vond ik het minder vers dan anders. De groente was al een beetje slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miloi
25 september 2022

Super kwaliteit. Bezorger stond aan de overkant van de straat … een oogje in het zeil gehouden, want we waren/zijn een beetje op onze hoede na een eerdere verkeerd bezorgde maaltijd (wat trouwens ook helemaal goed is afgehandeld uiteindelijk) maar al met al helemaal top! XTRaatje na x keer bestellen was een surprise en mjammie

Karin Mathysen en Rik van der Giesen
25 september 2022

Heerlijk gegeten, alles was goed en zeer vers en smaakvol. Dank jullie

Marjolein
25 september 2022
Petra
24 september 2022

Netjes op tijd, erg lekker

Steve
24 september 2022
Janette
23 september 2022
Daisy
22 september 2022

Echt overheerlijke sushi! Verse vis! Voor ons de volgende keer weer hier bestellen

Smit
18 september 2022

Fantastisch gegeten

Smit
18 september 2022

Super vers en heerlijke smaak

Henk van der Boog
18 september 2022

Prima van smaak en bezorging stipt op tijd

Willem Van Egmond
18 september 2022

Top sushi ga nooit meer ergens anders halen, vers en top

Rolanda
17 september 2022